Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

1 590 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • +popl. 32
big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Marcel Škuta
2 hlasy

6 977 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Panelová
Vlastnictví družstevní
Plocha obytná 86 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 647816-xxx-2153730156
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 86 m²
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Datum vložení před 13 dny
Plocha celková 86 m²
Patro 4.

Popis nemovitosti

Objevte váš nový domov v srdci Teplic. Představujeme vám exkluzivní nabídku prostorného bytu 4+1 s přívětivou lodžií, který se nachází ve 5. patře udržovaného panelového domu. S úžasnou celkovou plochou 86 m2, tento byt v družstevním vlastnictví představuje ideální prostor pro vaše snové bydlení.

Byt je navržen s důrazem na pohodlí a soukromí, nabízí neprůchozí pokoje, které zaručují klid a ticho pro každého člena rodiny. K bytu náleží také praktický sklep, poskytující dostatek úložného prostoru pro vaše potřeby. V bytě není instalován plyn, což eliminuje starosti s údržbou a bezpečností související s plynovými zařízeními. Elektrické rozvody 230V a moderní systém rozvodů studené a teplé vody zajišťují bezproblémový chod domácnosti. Vytápění je řešeno účinným ústředním dálkovým vytápěním, což znamená, že váš nový domov bude vždy příjemně teplý.

Panelový dům je vybaven výtahem, což usnadňuje přístup k bytu, a připojením na kabelovou televizi a internet, takže nebudete odříznutí od světa.

Zažijte nový začátek v Teplicích s tímto bytem, který čeká, aby se stal vaším domovem. Nechejte se okouzlit možnostmi, které tento byt nabízí. Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se, že vám ukážeme, že se můžete těšit na klidné a pohodlné bydlení. Ev. číslo: 647202. Bližší informace Vám sdělí Marcel Škuta, 797 635 788, skuta@dumrealit.cz

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (15)
small left
small right