Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

18 490 000 Kč

D

Méně úsporná

big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Marie Černá

81 133 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Datum vložení před 14 dny
Plocha obytná 242 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Elektřina 110 V, 230 V, 400 V
Parkování Garáž, Parkování na ulici
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 242 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 11
Plocha celková 285 m²
Plocha zastavěná 285 m²

Popis nemovitosti

Představujeme Vám exkluzivní nabídku luxusního rodinného domu v Černovicích u Chomutova! Zažijte nekonečný komfort a soukromí ve svém novém a plně vybaveném domově, který je navržen tak, aby uspokojil i ty nejnáročnější požadavky.

Tento unikátní dům o velikosti 4+kk na pozemku o celkové rozloze 871 m2 Vás okouzlí nejen svým designem, ale i funkcionalitou. Uvnitř domu najdete kardio zónu a velkou společenskou místnost, která je ideální pro hosty a rodinné oslavy. Ve společenské místnosti se nachází krb a klimatizace značky LG, která v zimě může vytápět, v létě chladit. Dominantou této místnosti je velký stůl vyrobený na zakázku z 800 let staré olivy. Ve stejném designu je i konferenční stolek. Samozřejmostí je i velká televize.

Pro ty, kteří preferují relaxaci ve vodě, je k dispozici solný bazén vyhřívaný tepelným čerpadlem, který je skvělým místem pro odpočinek i zábavu. O údržbu bazénu se stará samočistící jednotka, ovládaná i mobilním telefonem. K dispozici je i automatický vysavač.
Dále je zde wellness se samostatnou finskou saunou a s luxusní vířivkou značky Hanscraft pro 5 osob (Wifi, Bluetooth, kvalitní reproduktory, led lights)

Dům je vybaven inteligentní domácností, která zajišťuje maximální pohodlí a bezpečnost. Kamerový systém, videotelefon a elektrické žaluzie jsou jen začátek toho, co tento dům nabízí. Díky chytré technologii můžete ovládat téměř všechny funkce domu pohodlně ze svého smartphonu nebo tabletu.

Pro milovníky zahrady je připravena zahrada s travními koberci a automatickým sekáním trávy, což umožňuje užívat si krásné prostředí bez zbytečné námahy.
Součástí je i luxusní gril značky Kedar. Pozemek má kvalitní oplocení od firmy Pilecký.

Dům také poskytuje dostatek parkovacího prostoru s třemi stáními před domem a garáží o výměře 42 m2 pro jedno auto + např. čtyřkolka. Je zde i zásuvka připravená pro vlastní solárium. Garáž má moderní vrata značky Hörmann, které lze ovládat dálkově i z telefonu. Přípojka na elektromobil je samozřejmostí.

V domě je pochozí půda.

Komfortní bydlení doplňuje moderní vytápění infrapanely, které zajišťují efektivní a ekonomické vytápění celého domu.

Fasáda domu v elegantní Canadian Black barvě doplňuje celkový luxusní vzhled. Také tomu napomáhají zrcadlová antracitová okna (trojskla).

Přijďte se podívat a nechte se okouzlit exkluzivitou, kterou tento rodinný dům nabízí. Tento domov se může stát vaším neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a prohlídky!

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (3)
small left
small right