Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

11 950 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně veškerých poplatků RK

52 436 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 10 dny
Plocha užitná 142 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Ochrany omezení Ochranné pásmo
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha zastavěná 106 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 388852
Plocha obytná 142 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám možnost vlastnit zajímavou novostavbu rodinného domu dispozičně řešeného jako 4+kk s užitnou plochu 142 m2 ve Vítově u Velkého Března. Jedná se o samostatně stojící, přízemní dům se sedlovou střechou a obytným podkrovím, který byl kolaudován v roce 2023.

V přízemí domu se nachází vstupní chodba, koupelna se sprchovým koutem, toaletou a bidetem, technická místnost, kuchyňský kout včetně vestavěných spotřebičů (myčka, mikrovlnka, indukční deska a el. trouba) s komorou a obývací částí, ze které je přímý vstup na zahradu. Po schodišti se dostaneme do podkroví, kde jsou 3 ložnice a koupelna s vanou a toaletou. Okna jsou plastová tříkomorová. Vytápění a ohřev vody zajištuje tepelné čerpadlo s bojlerem. V celém domě je podlahové topení. V obývací části je možné dále k vytápění využít krbová kamna. Jedná se zateplený zděný dům z cihel Porotherm, na střeše je betonová taška KM Beta. Pod pozemkem u obecní komunikace je vybudovaná opěrná zeď. Veškerá stavební dokumentace k dispozici k nahlédnutí.

Kolem domu se rozkládá zahrada o výměře 945 m2, která je připravena k vlastní realizaci, lze si ji vybudovat podle svých představ. V rohu pozemku je připraven prostor pro vybudování garážového stání.

Pro svou polohu, krásný výhled, soukromí a klidnou lokalitu, vřele doporučuji. V okolí se nachází spousta zeleně, v blízkosti je les, cyklostezka podél řeky Labe, možnost příjemných procházek do okolí. Veškerá občanská vybavenost v dosahu ve Velkém Březně, mateřská i základní škola, veřejná knihovna, obchody se smíšeným zbožím, restaurace i pivovar Heineken. Velmi dobře fungující obec se spoustou oblíbených akcí pro děti i dospělé. Dále jsou k dispozici např. tenisové kurty nebo sportovně-relaxační areál ve Valtířově. Nejznámější památkou obce je Státní zámek Velké Březno se svým nádherným parkem.

Dobrá dopravní dostupnost do Ústí n/L. cca10 km, Děčína 20km, Litoměřic 20 km.

Pro více informací k této nemovitosti volejte realitní makléřku.
Objednejte si termín prohlídky, prohlídkový den proběhne 28.5.2024.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right