Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

10 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Zákaznická linka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Druhy bytů Atypický
Příjezdy Zpevněný
Zateplení Zateplený
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 32 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Konstrukce Zděná
Okna Plastová
Vytápění podrobnosti Dřevo
ID nemovitosti 2153369513-xxx-2153369513
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Patro 1.
Zdroje vody Domácí vodárna
Vybavení pronájem Kuchyňská linka
Parkování Vlastní parkovací stání
Wc Splachovací
Datum vložení 29. března 2023
Plocha obytná 32 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Designový byt s vlastní zahradou a možností topit v krbových kamnech je téměř jako bydlení v rodinném domě, využijte tuto ojedinělou nabídku:
Nabízíme k pronájmu designový byt 2+kk v malém bytovém cihlovém domě, k bytu je možné využívat zahradu (samostatné vlastní parcelní číslo plocha 92,50m2), na společném pozemku bytového domu je dále možnost stání 1 auta pro nabízený byt. Další stání je možné bez omezení na přilehlé komunikaci. Byt se nachází v 1.patře, plocha bytu je 32,14m2, orientace západ a jih. Byt je po čerstvé kompletní rekonstrukci-vše nové rozvody, podlahy, vybavení koupelny atd. K bytu patří vlastní soukromá zahrada (samostatné parcelní číslo v OV plocha 92,50m2), navazující na dům s možností zahradničení a možností vybudovat posezení s grilem a pergolou, možnost instalovat přenosný bazén apod, k bytu patří zděný dřevník, sklepní kóje a 1 parkovací místo na společném pozemku.
Bytový dům se nachází v klidném místě blízko lesa, Jablonec nad Nisou-Proseč nad Nisou (směrem na Liberec, trasa Liberec-Vratislavice-Proseč -Jablonec).
Dobrá dostupnost do Liberce 8min, Jablonec 4min, dálnice Praha 8min., MHD zastávka tramvaje Lbc-Jbc 2min
Byt je po čerstvé rekonstrukci, převážně zateplený, vybavený přímotopy, vlastním el.bojlerem, s možností používat krbová kamna (nově vyvložkovaný komín), která podstatně šetří náklady na vytápění a dělají domácí pohodu u ohně, koupelna se sprchou-bílo zlaté obklady, dlažba bílá a černo-šedý mramor, termostatická baterie, s novou zakázkovou kuchyňskou linkou- bílá s automatickými dojezdy a tlumením dvířek.
Nájemné 10.000,- + záloha na služby pro 2 osoby 4.970,-vč.el.energii (el.energie se platí majiteli), vratná kauce 30.000,-, právní servis 5.000,-, byt bude k dispozici od května-dle domluvy. Majitel má podmínku: nájemci nekuřáci a bez psa, kočka apod.nevadí.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (2)
small left
small right